Ismeretterjesztő
Megőrülnek a nők a vibrátoros bugyiért
2023.09.22. I 20:30
Könnyen és gyorsan újratölthető a halk, diszkrét eszköz, amely akár kétórás orgazmust is okozhat.

Akár kétórás, folyamatos gyönyört is okozhat az a távirányítható mini vibrátor, amit bugyival együtt dobtak piacra – írja a Daily Star. A Desire Luxury (magyarul: Luxus Vágy) névre keresztelt vibrátor ráadásul gyorsan és könnyen bármikor újratölthető, ha éppen a legváratlanabb pillanatban merülne le.

A pajkos bugyit akár 8 méteres távolságból is működésbe lehet hozni a távirányító segítségével, amivel tetszés szerint lehet szabályozni a vibrátor 12 sebességét és több üzemmódját. A diszkrét eszköz ráadásul tökéletesen simul a női testhez, emiatt épp a megfelelő helyeket képes stimulálni.

A vibrátoros bugyinak évek óta komoly rajongói bázisa van – tudta meg az szmo.hu. Az egyik vásárló például akkor is viseli, amikor a párjával vacsorázni mennek. Persze próbálják diszkréten használni a mini vibrátort, és nem feltűnést kelteni az étteremben.

Akad olyan nő is, aki ezzel dobja fel a munka utáni hazautat. Ilyenkor rendre a piros lámpánál kapcsolja be a szerkezetet, ami külön kihívást jelent, hiszen próbálja a többi sofőr mellett megőrizni az unott arckifejezést, miközben alul elönti a forróság.